Tillid er vigtig med tandlægen

Det er vigtigt at have tillid til din tandlæge det gælder i hele landet Vesterbro København Århus og Skagen. Hvis man ikke har tillid til tandlægen så kan man hurtigt få tandlægeskræk og hvis det først starter så er det svært at få tillid til en tandlæge igen.

Nogle tandlæger laver bare ting.
Jeg havde en tandlæge som lavede noget nyt hver gang jeg var der, jeg endte med at skifte tandlæge for det var træls lige meget hvad jeg gjorde så var der altid noget nyt han kunne lave. Det er ikke altid de har ret, da jeg skiftede så var der ikke så meget som skulle laves ved den nye tandlæge. Min tandlæge lå på Vesterbro så det var ikke svært at finde en anden tandlæge i samme område, en hurtig søgning på tandlæge københavn og jeg havde fundet min nye tandlæge.

Tandlægen er som mekanikeren.
Tillid til tandlægen er som tillid til mekanikeren, det er svært at tjekke om det er noget som skal laves, eller om tandlægen lige skal spare sammen til en ny bil eller andet. Jeg kan ikke se om der er noget som skal laves i min mund af min tandlæge, men hvis det ikke gør ondt så er der vel ikke noget som skal laves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *